temp0057_logo

Telgeloppis.se. På Marenplan samt i Täljehallen.

 

Ledord återanvändning

|
|
|
|
|

 

 

 

 

LOPPIS I TÄLJEHALLEN

Nästa MegaLoppis i Täljehallen blir:

 

SÖNDAG 18 MARS -18

Öppet kl 10:30-14:00

 

Mellan kl 10:30 och 11:00 kostar det 20 kr att komma in på loppisen. 

Från kl 11:00 fram till stängningsdags är det fri entré.

Observera att vi stänger redan kl 14:00 denna gång. 

Vägbeskrivning .... klicka på fliken med det namnet här ovan.

 

Är du intresserad av att sälja på denna loppis? 

Betala då anmälningsavgiften enligt nedan på BG 5809-3196 och mejla mig samtidigt namn, adress, telefonnummer och personnummer enlgt skatteverkets regler. Min mejladress är uan@comhem.se

En säljplats kostar 200 kr att hyra om du tar med eget bord eller 250 kr om du vill hyra bord genom oss.

Säljplatsen är 3 meter bred.

Du förfogar över denna yta hur du vill, du kan alltså ta med extra bord eller klädställning, bara du håller dig inom dina tre meter. Säljplatserna kommer avgränsas med vit krita (ett kryss på golvet)

Mer info för säljare bakom flik "info för säljare" här intill.

 

Fotografi från en loppis i Täljehallen 


MEJLGRUPP

Vill du ha regelbundna mejl om de marknader jag arrangerar? Hör då av dig till mig. Använd kontaktformuläret på denna hemsida. Skriv i meddelanderutan att du vill ha nyhetsmejlen.


LÄNSTIDNINGEN OCH SÖDERTÄLJE POSTEN OM LOPPISARNA - ARTIKLAR FRÅN 2014 OCH 2015. DE INLEDANDE LOPPISARNA.

De har fortsatt skriva om loppisarna även senare år, men här är de från de första två åren.

Länstidningen har skrivit flera artiklar om de loppmarknader undertecknad arrangerar i Täljehallen och innan dess Rosenborgskolans matsal samt på Marenplan.

Men Södertälje postens artiklel först. Den är från den första loppisen i Rosenborgskolan, som var en helgloppis med loppmarknad både på lördagen och söndagen (helgen 12-13 april 2014). Sedan ett par länkade och ett par skannade från länstidningen.

Södertälje posten:  Om loppisen helgen i april -14

Här har vi - här nere - alltså artiklar från Länstidningen:

Vill fylla stadsparken med secondhand 19/3 2014

Loppissäsongen drar igång igen 11/4 2014 (ett faktafel i artikeln: det är inte jag som arrangerar loppisarna i Hågelby).

Den första loppisen på Marenplan gick av stapeln den 2/8 - 14. Dagen innan hade LT en artikel på tidningens andra sida. Så här blev den:

På måndagen efter loppisen, alltså den 4 augusti kom en uppföljande artikel. Är texten för liten för att läsa klicka här eller på tidningsartikeln.

Ovan : Uppföljande artikel på loppis på Marenplan


Artikel inför den första loppisen i Täljehallen 18 jan -15


Nedan: artikel efter den andra loppisen i Täljehallen, som arrangerades 1 mars -15. Är texten för liten för att läsa klicka här eller på tidningsartikeln.

Artikeln ovan publicerades 2 mars och var egentligen på en hel sida. Ovan ser du nedre halvan av den sidan. Den övre halvan bestod av ytterligare en bild från loppmarknaden. Som sagt: är texten för lite klicka här eller på tidningsartikeln

ttemp0057_boxfade

SKATT

Måste man skatta för vinsten man gör på en loppis? Läs vad skatteverket skriver på sin hemsida: Försäljning på loppmarknader

MEJLGRUPP

Vill du ha regelbundna mejl om de marknader jag arrangerar? Hör då av dig till mig. Använd kontaktformuläret på denna hemsida. Skriv i meddelanderutan att du vill ha nyhetsmejlen.